Ochranu osobných údajov berieme veľmi vážne. Je pre nás veľmi dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané prostredníctvom našich webových stránok sú spracovávané v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z. (ďalej len zákon o ochrane osobných údajov). Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

-----------

Prevádzkovateľom stránok www.buymania.eu je :

Zuzana Kromková, Jozefa Smreka 783/39, Podolínec
IČO: 48 296 104
DIČ: 1049887036
OU-SL-OZP-2015/006076-2
Číslo živnostenského registra 710-14583
Mobil: 0904 006 069

 

Prevázdkovateľ rešpektuje Vaše právo na súkromie a právo na ochranu osobných údajov. Zároveň sa zaväzuje ochrániť všetky získané osobné údaje a postupovať v súlade s platným zákonom č.122/2013 Z.z.

 

Užívateľ berie na vedomie, že prevádzkovateľ je oprávnený spracovávať, zhormažďovať a sledovať osobné údaje jednotlivých užívateľov pre vlastné potreby, t.j. predovšetkým za účelom poskytovania služieb, pre marketingové a štatistické účely alebo za účelom skvalitňovania služieb.

  

Aké údaje uchovávame:

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: objednávkovéformuláre, registračné formuláre, kontaktné formuláre. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, e-mail, telefón a to za účelom personalizovania ponuky (Vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť  ponuku Vašim individuálnym potrebám), zlepšenia web stránky (pravidelne vylepšujeme web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám poskytujete), vylepšenia zákazníckej podpory (Vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na Vaše požiadavky a potreby), odosielania e-mailov (Vaše informácie používame aj na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácií o produktoch a službách, o pripravovaných akciách).

Ďalej spracúvame tieto osobné údaje: meno, priezvisko, e-mailová adresa, adresa vrátane krajiny, telefonický kontakt, a to za účelom vybavenia Vašej objednávky. Tieto informácie sú tiež dôležité pre náš účtovný a fakturačný systém.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje spracúvame o Vašej osobe, radi Vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

 

Ako s osobnými údajmi nakladáme:

Prístup k informáciám má len prevádzkovateľ webu.

Veľmi nám záleží na tom, aby sme sa nedopúšťali spamovania.

Pokiaľ správy od nás nechcete ďalej dostávať, použite, prosím, kontaktný formulár a my Vás obratom odhlásime.